Tekstiltrykk / Silketrykk

Den beste og billigste metoden for store opplag av t-skjorter, gensere, handlenett, forklær og lignende, i bomull og polyester.
På hvite/lyse plagg vil fargegjengivelsen bli god, mens på kulørte plagg trykker vi en dekkfarge i bunn for best mulig fargegjengivelse. Vi har mulighet til å trykke opp til 8 farger (7 farger inkl. dekkfarge).

Våre tekstiltrykkeri for direktetrykk:
8 farger automattrykkeri med kapasitet på ca 400 trykte enheter i timen.
6 farger manuelltrykkeri med kapasitet på ca 100 trykte enheter i timen.

Det kreves god kvalitet på logomatriell, så filer bør være AI, EPS, PDF i vektoriserte formater. Vi varsler om filene vi mottar ikke er gode nok.


Brodering

Brodering her et mer eksklusivt inntrykk enn f.eks. trykking. Metoden passer bra på f.eks. jakker, skjorter, gensere og caps. Vi har en Tajima 6-hoders broderingsmaskin som kan brodere opptil 12 farger på arbeidstøy, profiltøy, bager, capser o.l.

Kapasiteten på maskinen avhenger av hvor mange sting det er i en logo, en vanlig brystlogo på ca 8-10 cm er ofte på ca 4.000-8.000 sting. Maskinen har en normal stinghastighet på, fra 500-1000 sting i minuttet. Det betyr at en brodering ofte tar ca 10-15 minutter. En prissetting av en brodering er derfor avhengig av antall sting, som må til for å få en pen brodering. Antall sting vet vi først når vi har laget et stingkort, som er en engangskostnad.
Antall farger i broderingen er ofte ikke prisavhengig.

Ønsker du at vi skal hjelpe deg med oppsett og design gjør vi gjerne dette, vi har egen avansert programvare, der vi designer, å kan gå inn på stingnivå å flytte sting.
Ofte må man gå inn å endre parametere alt etter hvilket stoff man broderer på.
Tekster kan være pene helt ned til 5 mm høyde, under 5 mm så vil det ofte trenges tilpasninger, for unngå en uren og knotete brodering. I noen tilfeller må vi endre på tekster og elementer, forstørre eller fjerne, alltid i dialog med kunden før produksjon


Transfertrykk

Transfer er ofte den beste løsningen til ytterplagg, paraplyer, sekker, bagger og andre impregnerte materialer som ikke kan silketrykkes. Transfertrykk er en av de mest brukte trykkmetodene på tekstiler. Transfer anbefales også til bruk om plasseringen er ukurant. Om det skal trykkes på lommer, inntil sømmer, over glidelåser eller hetter.
Vi har 3 transferpresser som er halvautomatiske, samt en større dobbeltpresse, som håndterer alt fra capser til vanskelig PVC bagger.
Kapasiteten er ca 40-50 trykk i timen pr. maskin, men ved ukurante plasseringer på lommer, bagger og spesialstoffer, så vil produktiviteten senkes drastisk.
Det kan ofte lønne seg å bestille et større opplag av transfermerker enn det som skal brukes. Vi lagerfører disse til senere påføring.

Transfermerkene kan vi få produsert i mange varianter, med broderte effekter, refleks, pustende, og for elastiske stoffer.

Vi tilbyr konkurransedyktige priser, og leveranse av høy kvalitet.


Bilreklame / vindusdekor

Bilreklame er en av de billigste måtene å reklamere på, å koster ikke stor mer enn en avisannonse som har en dags levetid, bildekoren varer i opptil 8 år, alt etter kvalitet på folien.

Vi kan foliere deler av bilen med budskap til kampanjer eller aktiviteter, permanent firmaprofilering, eller hel-foliere for å endre til en spesiell farge, samtidig som du beskytter lakken til den dagen bilen skal selges eller leveres tilbake etter endt leasing.

XO profil AS har hele produksjonen i eget hus fra design til ferdig produsert og montert bilfolie!